DVD 1 T. 28 min.
Tilladt Fra 7 År
Simpsons, The - Too Hot For Tv
20th Century Fox (2005)
I samling
#436

Min Vurdering:
8

Set Den!:
Ja
Tegnefilm
USA  /  Engelsk

Treehouse of Horror 9

En helvedes høj hårtransplantation transmogriffer den ellers harmløse Homer til en hjerteløs helvedesmaskine af en hensynsløs hitman. Og så zapper en radioaktiv fjernbetjening Bart og Lisa til Itchy og Scratchys tegneserieunivers, hvor situationen tilspidses til en kamp på liv og død, så de må selv være sjældent skarpe i The Terror of Tiny Town. Endelig er Jerry Springer totalt cool som Kong, den savlende Alien fra Rigel 7, der står over for Homer og Maggies overdrevne forældreværdighed i Starship Poopers.

The Cartrigde Family

Den, der skyder først, ler højest! Da horder af fodbold fans drager hærgende gennem byen indkøber Homer et kraftig håndvåben for at kunne beskytte sin familie. Uheldigvis går det hurtigt op for familien, at de er i større fare over for Homers nyfundne og livsfarlige skydeglæde, så de smutter....En lykkeligt depraveret, men alligevel instruktiv beretning om overdrevet magtanvendelse, total mangel på almindelig fornuft - og shopping feber blues.

Natural Born Kissers

Der findes ikke noget værre end forelskede voksne! Homer og Marge forsøger at genfinde gnisten i deres ellers forstenede ægteskab. Uheldigvis gør de det ved uhæmmet at kyse-kramme offentligt over hele byen. Faktisk spreder de aktiviteterne over hele Springfield til en ubrudt række af pinagtige pillerier, halløj på høloftet, hole in one på minigolfbanen og nøgenflyvning i ballon! Det her er altså mere SimpSins end SimpSons!

Grampa vs Sexual Inadequacy (Okker-gokker, Olde-Rocker)

Det her skal nok få strækformen tilbage i et par bukser hist og her! Morfars medicinske revitaliserende mirakelkur til store og små grene redder Homers ægteskab - men det koster! Følg med til RYSTENDE oplevelser i den store Faraos hemmelige gravkammer med den VIBRERENDE sarkofag. Oplev den STORE, men lidt anstrengte kærlighed mellem far og søn. Nyd den billige og nærmest gratis erstatning for HELLIGT vand!!!

Blandt de (et eller andet sted) vildt berømte gæstestjerner er Robert Englund, Phil Hartman, Ed McMahon, Jerry Springer, Marcia Wallace, Regis Philbin og Kathie Lee Gifford.

Detaljer: Tekniske
Region Regionsfri
Skærmforhold 1.33 (4:3)
Undertekster Dansk
Antal Lag Single Side, Single lag
Antal DVD'er 1
Detaljer: Personlige
AnskaffelsesDato 05-03-2006
Bruger visning 1 Voksen
Boks 1