DVD 2 T. 24 min. IMDB 8.1
Tilladt Fra 15 År
Cinderella Man
 (2005)
I samling
#491

Min Vurdering:
8

Set Den!:
Ja
Biografi, Drama, Sport
USA  /  Engelsk

Russell Crowe Jim Braddock
Renée Zellweger Mae Braddock
Paul Giamatti Joe Gould
Craig Bierko Max Baer
Paddy Considine Mike Wilson
Bruce McGill Jimmy Johnston
David Huband Ford Bond
Connor Price Jay Braddock
Ariel Waller Rosemarie Braddock
Patrick Louis Howard Braddock

Instruktør Ron Howard
Producer Brian Grazer; Ron Howard
Forfatter Cliff Hollingsworth

Depressionen har lagt sin tunge skygge over hele USA. For den håbefulde bokser Jim Braddock ligger tilværelsen yderligere i ruiner, fordi en skade har ødelagt hans karriere. Han mister sin licens til at bokse professionelt og må forsørge sin kone og sine tre børn som daglejer på havnen. Hans gamle manager Joe Gould får ondt af ham og skaffer ham en sidste kamp, og det er en chance, Braddock ikke kan lade gå fra sig. Ikke blot holder han ud mod favoritten - det lykkes ham at vinde.
Stolt vælger Braddock at betale sin socialhjælp tilbage med sine præmiepenge, og pressen og publikum elsker historien om bokseren, der har rejst sig fra støvet. Jim Braddock " The Cinderella Man " går fra kamp til kamp, indtil han kan udfordre verdensmesteren Max Baer - en yngre, højere og stærkere bokser, hvis formidable slag er kendt for at være dødbringende...

Detaljer: Tekniske
Region Regionsfri
Skærmforhold 2.35:1 (16:9) Widescreen
Undertekster Dansk
Lydspor Dolby Digital Stereo
Antal Lag Single Side, Single lag
Antal DVD'er 1
Detaljer: Personlige
AnskaffelsesDato 18-05-2006
Bruger visning 1 Voksen
Boks 1
Links IMDB

Notater
Ron Howard fortæller den sande historie om bokselegenden Jim Braddock, der blev en folkehelt under Depressionen, da det lykkedes ham at kæmpe sig til et comeback. Ikke for at blive mester, men for at kunne forsørge sin familie. Russel Crowe lægger krop og næver til titlens Cinderella Man, mens Renée Zellweger spiller hans trofaste hustru Mae.