DVD 1 T. 24 min. IMDB 5.3
Tilladt Fra 11 År
Scary Movie 3
Buena Vista (2003)
I samling
#586

Min Vurdering:
8

Set Den!:
Ja
Komedie, Gyser
USA  /  Engelsk

Pamela Anderson Becca
Jenny McCarthy Kate
Marny Eng Tabitha
Charlie Sheen Tom
Simon Rex George
Jianna Ballard Sue
Jeremy Piven Ross Giggins
Anna Faris Cindy Campbell
Timothy Stack Carson Ward (as Tim Stack)
Elaine Klimaszewski Elaine

Instruktør David Zucker
Forfatter Shawn Wayans; Marlon Wayans

Nyhedsreporteren Cindy Campbell kæmper en brav kamp for at finde en historie, der kan give hende hæder, ære og berømmelse som årets reporter på tv. Da en række mærkelige korncirkler dukker op på bondemanden Tom Logans marker, griber Cindy straks chancen og tager derud for at dække historien.

Historien viser sig dog snart at være mere omfattende end som så, og under researcharbejdet bliver Cindy kontaktet af den mystiske Orpheus, der fortæller hende, at hun er ”Den Ene”, der er blevet udvalgt til at hjælpe præsidenten med at redde Jorden og bekæmpe en række ondsindede rumvæsner. Men det stopper ikke her!

Snart er Cindy hvirvlet ind i en lang række verdensomspændende begivenheder, der inkluderer videobånd med dræbende beskeder, lyssky børn, ambitiøse hvide rappere og konspirationsteorier af astronomiske proportioner.

Som om dette ikke var nok, bliver Cindy forfulgt af en gruppe mennesker, der insisterer på at følge hende, så i dette kaos må Cindy nu forsøge at bekæmpe ondskaben og redde Jorden fra de mystiske rumvæsner...og Michael Jackson.

Detaljer: Tekniske
Region Regionsfri
Skærmforhold 1.85:1 (16:9) Widescreen
Undertekster Dansk
Lydspor Dolby Digital 5.1
Antal Lag Single Side, Single lag
Antal DVD'er 1
Detaljer: Personlige
AnskaffelsesDato 12-07-2006
Bruger visning 1 Voksen
Boks 1
Links IMDB

Notater
Instruktøren David Zucker, der er kendt som en af Hollywoods bedste komdieskabere, er tilbage i vanligt gakkede stil. Denne gang er det filmene The Ring, The Matrix: Reloaded, 8 Mile, The Others og en lang række andre film, der må finde sig i at komme under Zuckers kærlige behandling og blive gjort grundigt til grin.