DVD1 1 T. 57 min. IMDB 7.4
Tilladt Fra 15 År
Skjult
Caché
Sony (2005)
I samling
#788

Min Vurdering:
8

Set Den!:
Ja
Drama, Thriller
France  /  Fransk

Daniel Auteuil Georges Laurent
Juliette Binoche Anne Laurent
Maurice Bénichou Majid
Annie Girardot Georges's Mom
Bernard Le Coq Georges's Editor-In-Chief
Walid Afkir Majid's Son
Lester Makedonsky Pierrot Laurent
Daniel Duval Pierre
Nathalie Richard Mathilde
Denis Podalydès Yvon

Instruktør Michael Haneke
Producer Veit Heiduschka
Forfatter Michael Haneke

Ægteparret Georges (Daniel Auteuil) og Anne Laurent (Juliette Binoche) er centralt placeret i den franske, akademiske overklasse. Han er feteret TV-vært på et populært litteraturprogram, hun har en topstilling på et bogforlag. De har teenage-sønnen Pierrot med sin alders traditionelle problemer. Deres normale, anonyme harmoni brydes af en serie videobånd, som Georges får tilsendt. Fortrinsvis bånd med faste observationer fra et skjult kamera af deres hjem, men også pludselig en sekvens optaget i en bil. Senere er vi pludselig på landet...
Georges og Anne bliver foruroliget - ja, nærmest bange. Hvad vil den mystiske budbringer af videooptagelserne med sine bånd? Hvad betyder den barnlige tegning, der følger med et af båndene? Hvorfor bliver Georges’ chef pludselig draget med ind i affæren? I et forsøg på at handle forfølger Georges et spor, der leder ham til en person fra fortiden - fra Algierkrisen - en dreng som hans far tog sig af. Alligevel er det ikke et sikkert spor - og Georges får heller ikke noget ud af at tale med sin mor. Måske fordi Georges selv skjuler for meget!

Detaljer: Tekniske
Region Regionsfri
Skærmforhold 1.85:1 (16:9) Widescreen
Undertekster Dansk
Lydspor Dolby Digital 5.1
Antal Lag Single Side, Single lag
Antal DVD'er 1
Detaljer: Personlige
AnskaffelsesDato 05-10-2006
Bruger visning 1 Voksen
Boks 1
Links IMDB

Notater
En af europæisk films mest interessante og dristigt eksperimenterende instruktører er den 64-årige MMichael Haneke. Han er født i München, studerede filosofi, psykologi og teater i Wien - han har været anmelder, lavet TV og i øvrigt siden midten af 1970’erne virket i et meget bredt kommunikationsfelt. Det afspejles også hans i film, hvoraf de seneste fire er lavet i Frankrig. Kode Ukendt, Pianisten, Ulvetider den aktuelle Skjult.