DVD 1 T. 57 min. IMDB 8.4
Tilladt Fra 15 År
Alien Quadrilogy Box Set 1-4
20th Century Fox (1979)
I samling
#7031

Min Vurdering:
8

Set Den!:
Ja
Gyser, Sci-Fi, Thriller
England  /  Engelsk

Tom Skerritt Dallas
Sigourney Weaver Ripley
Veronica Cartwright Lambert
Harry Dean Stanton Brett
John Hurt Kane
Ian Holm Ash
Yaphet Kotto Parker
Bolaji Badejo Alien
Helen Horton Mother (voice)
Eddie Powell Alien (uncredited)

Instruktør Ridley Scott
Producer Gordon Carroll; David Giler
Forfatter Dan O'Bannon; Ronald Shusett

Alien:

Rædslerne begynder da besætningen på et rumskib undersøger en transmission fra et ubeboet planet og opdager en livsform som har udviklet sig perfekt til at tilintetgøre menneskeheden. En efter en slagtes hvert eneste besætningsmedlem, indtil kun Ripley er tilbage, og vi præsenteres for en eksplosiv afslutning.

Aliens:

Officer Ripley, den eneste overlevende efter menneskehedens første uhyggelige møde med fremmede eksistenser i rummet, bliver fundet, flydende i rummet efter 57 år. Hun slutter sig til et hold high-tech elitesoldater, der skal eftersøge nogle forsvundne kolonister. Denne gang venter der dem ikke ét, men tusinder af monstre.

Alien 3:

Ripleys rumskib nødlander i en topsikret arbejdslejr, et kultisk samfund af universets mest voldlige forbrydere. Hun kommer ikke alene. Ripley står igen overfor hendes dødbringende fjende-men denne gang har hun ingen moderne våben eller avanceret teknologi.

Alien Resurrection:

Ellen Ripley (Weaver) døde i kampen mod det perfekte rovdyr. To hundrede og otte hårrejsende eksperimenter senere er hun tilbage igen. En gruppe forskere har klonet hende, med alien dronningen skjult i hendes krop, i et forsøg på at udvikle det perfekte våben. Men den genopstandne Ripley har mange overraskelser i ærmet, for både sine skabere og for uhyrene. Det udvikler sig hurtigt til et sandt helvede! For at bekæmpe uhyret tvinges Ripley til at alliere sig med en smuglerbande. Blandt medlemmerner er der en mekaniker, der hedder Call(Ryder), som også har en del oerraskelser at byde på. Spækket med spekulatære special effekts.

Detaljer: Tekniske
Region Regionsfri
Skærmforhold 2.35:1 (16:9) Widescreen
Undertekster Dansk
Lydspor Dolby Digital 5.1
Antal Lag Single Side, Single lag
Antal DVD'er 4
Detaljer: Personlige
AnskaffelsesDato 30-10-2006
Bruger visning 1 Voksen
Links IMDB