DVD 2 T. 52 min.
Tilladt Fra 15 År
Blood In Blood Out
Hollywood Pictures (16-04-1993)
I samling
#978

Min Vurdering:
8

Set Den!:
Ja
USA  /  Engelsk

Damian Chapa
Jesse Borrego
Benjamin Bratt
Enrique Castillo
Victor Rivers
Delroy Lindo
Tom Towles
Carlos Carrasco
Teddy Wilson
Raymond Cruz

Instruktør Taylor Hackford

“Hey, homes!” En gribende episk fortælling om to Chicano halv-brødre, Cruz og Paco, og deres fætter Miklo, der er født og opvokset i latino-kvarteret i East L.A. Familiebånd, ære og øje-for-øje er principper, som leves efter i hverdagen, der præges af destruktive bandekrige. Da et opgør ender med et tragisk dødsfald, bliver Miklo fængslet og sendt til San Quentin, hvor han begynder en karriere som drug dealer.
“Mi carnal, homes!” Cruz udvikler sig til en fantastisk kunstmaler på trods af et voldeligt overfald, hvor han bliver slået til krøbling, der sender ham ud i heroinmisbrug. Da han som følge af sit misbrug får endnu et tragisk dødsfald på samvittigheden, giver resten af familien ham den kolde skulder.
“Ay, homes!” Paco vender hjem fra militæret som forvandlet og udvikler sig til en kompromisløs betjent. Da Miklo efter 9 år bliver prøveløsladt og opsøger sine rødder, har meget forandret sig.

Blood In... Blood Out er en halvvejs autobiografisk fortælling af latino-poeten Jimmy Santiago Baca, og den er fermt instrueret af ærkeamerikaneren Taylor Hackford. “Vatos Locos, homes, mi carnal!”

Detaljer: Tekniske
Stregkode 5017188810975
Region 2
UdgivelsesDato 18-10-2004
Skærmforhold 1.33 (4:3)
Undertekster Dansk
Lydspor Dolby Digital 5.1
Antal Lag Single Side, Single lag
Antal DVD'er 1
Detaljer: Personlige
AnskaffelsesDato 12-02-2007
Bruger visning 1 Voksen
Boks 1
Links Amazon UK