DVD 1 T. 28 min. IMDB 7.8
Tilladt Fra 7 År
I Dinosaurernes Verden - Søuhyrer
Sea Monsters: A Walking with Dinosaurs Trilogy
BBC Home Video (2003)
I samling
#1104

Min Vurdering:
8

Set Den!:
Ja

Sted:
Dokumentar
England  /  Engelsk

Michael Davis Fisherman / Radio Operator
Karen Hayley Narrator
Nigel Marven Himself

Instruktør Jasper James
Producer Tim Haines
Forfatter Jasper James

REJS TILBAGE I TIDEN - FLERE MILLIONER ÅR TILBAGE.
Følg vores frygtløse eventyrer, hvis eneste mission er at finde de mest dødbringende søuhyrer nogensinde. Søuhyrer som får vor tids store hvide haj til at ligne en lille guldfisk.

EPISODE ET
Vores frygtløse eventyrer udsættes for et smertefuldt møde med en kæmpemæssig havskorpion, og det er tæt på at gå galt, da han støder på en gigantisk Orthocone med fangarme. På sin rejse gennem tiden går han ind i et forstærket hajbur for at opspore Dunkleosteus – en frygtindgydende 10 meter lang fisk med pansret hoved og dødbringende sakselignende kæber. Men er ståltremmerne stærke nok til at beskytte ham?

EPISODE TO
Efter at have oplevet Dunkleosteus’ kannibalistiske tendenser begiver vores eventyrer sig videre på sin færd, og nu står han pludselig ansigt til ansigt med den mest glubske hval nogensinde – Basilosaurus – hvorefter han går på jagt efter den 16 meter lange haj Megalodon. Da han er fast besluttet på at spænde et kamera fast på hajen, blæser han på sikkerheden for en kort stund, og Megalodon angriber vores eventyrer. Mon hans held er sluppet op nu?

EPISODE TRE
Vores eventyrer, som er i live men rystet, fortsætter sin usædvanlige rejse. Han møder havfugle med gigantiske tænder og enorme skildpadder, men intet er så rædselsvækkende som den frygtede Mogasaurus, som var kongen i den sene kridttid (for 75 millioner år siden). Både vores eventyrer og hans filmhold har nu bragt sig selv i alvorlig fare – mon de når at komme i sikkerhed i tide?

Detaljer: Tekniske
Region Regionsfri
Skærmforhold 1.78:1 Widescreen
Undertekster Dansk
Lydspor Dansk Og Engelsk
Antal Lag Single Side, Dobbelt Lag
Antal DVD'er 1
Detaljer: Personlige
AnskaffelsesDato 29-12-2007
Boks 2
Links IMDB