DVD 1 T. 25 min. IMDB 7.1
Tilladt For Alle
Surf's Up
 (2007)
I samling
#5212

Min Vurdering:
8

Set Den!:
Ja

Sted:
Tegnefilm, Komedie, Familiefilm, Sport
USA  /  Engelsk

Shia LaBeouf Cody Maverick
Jeff Bridges Big Z / Geek
Zooey Deschanel Lani Aliikai
Jon Heder Chicken Joe
James Woods Reggie
Diedrich Bader Tank Evans
Mario Cantone Mikey Abromowitz
Kelly Slater Kelly
Rob Machado Rob
Sal Masekela SPEN Announcer

Instruktør Ash Brannon; Chris Buck
Producer Lydia Bottegoni; Christopher Jenkins
Forfatter Don Rhymer; Ash Brannon

Den unge pingvin Cody fra Shiverpool i Antarktis rejser til surfmesterskabet - Big Z Memorial Surf Off - på det tropiske ø-paradis Pen Gu Island. Undervejs bliver han venner med kyllingen Chicken Joe fra Wisconsin, der også skal til mesterskabet, og med talentspejderen Mikey. Venskab kan man derimod ikke ligefrem tale om, da Cody støder ind i de seneste års ubesejrede mester Tank. Det varer ikke længe, før de mødes til en dyst på bølgetoppene… som ender med et forsmædeligt nederlag til Cody. På den anden side kommer han af den grund i nærkontakt med den smækre livredder Lani, der redder hans liv og efterlader ham til at komme til kræfter igen hos en gammel flipper, Geek, et sted ude i junglen.
Det viser sig imidlertid, at Geek ved mere om surfing end som så. Han er nemlig ingen anden end Big Z, der valgte at ’forsvinde’, da han så sin stjerne falde og surfertronen overtaget af den unge Tank. Modvilligt lader han sig overtale til at være Codys mentor, selv om Cody længe har svært ved at modtage nogen form for visdom fra den gamle. Derimod lykkes det for Lani at åbne hans øjne for et og andet. Måske også for sandheden i noget af det, Big Z forsøger at lære ham.
I alle tilfælde lykkes det for Cody at komme i form igen til at stille op til mesterskabet, hvor han kan gøre regnskabet op med den overmodige Tank, og hvor venskabet med Chicken Joe kommer til at stå sin prøve.

Detaljer: Tekniske
Region Regionsfri
Skærmforhold 1.85:1 (16:9) Widescreen
Undertekster Ja
Lydspor Dansk Og Engelsk
Dolby Digital 5.1
Antal Lag Single Side, Single lag
Antal DVD'er 1
Detaljer: Personlige
AnskaffelsesDato 27-03-2008
Boks 2
Links IMDB