DVD 25 T. 54 min. IMDB 8.1
Tilladt Fra 11 År
Sharpe Hele Serien
BBC Home Video (1993)
I samling
#7046

Min Vurdering:
9

Set Den!:
Ja

Sted:
HDD Serier 2

Episoder
DVD 1:
1: Sharpe’s Rifles
DVD 2:
2: Sharpe’s Eagle
DVD 3:
3: Sharpe´s Company
DVD 4:
4: Sharpe´s Enemy
DVD 5:
5: Sharpe´s Honour
DVD 6:
6: Sharpe´s Gold
DVD 7:
7: Sharpe´s Battle
DVD 8:
8: Sharpe´s Sword
DVD 9:
9: Sharpe´s Regiment
DVD 10:
10: Sharpe´s Siege
DVD 11:
11: Sharpe´s Mission
DVD 12:
12: Sharpe´s Revenge
DVD 13:
13: Sharpe´s Justice
DVD 14:
14: Sharpe´s Waterloo
DVD 15:
15: Sharpe's Challenge
DVD 16:
16: Sharpe's Peril
Aktionfilm, Eventyr, Krigsfilm
England  /  Engelsk

Sean Bean Capt. Richard Sharpe
Brian Cox Major Hogan
Daragh O'Malley Sgt. Patrick Harper
Assumpta Serna Teresa Moreno
Michael Cochrane Colonel Sir Henry Simmerson
David Troughton General Sir Arthur Wellesley
Martin Jacobs Colonel Lawford
Katia Caballero Countess Josefina
Michael Mears Rifleman Cooper
John Tams Rifleman Hagman

Instruktør Tom Clegg
Producer Ted Childs; Malcolm Craddock
Forfatter Bernard Cornwell; Eoghan Harris

Sharpe 1-2: Det Første Opgør (1993) (2-disc)
Kanonerne drøner over deres hoveder, kavaleriet stormer frem med dragne sabler. En tung duft af blod og krudt sænker sig over slagmarken. Den britiske løjtnant Sharpe leder sine soldater gennem et kaotisk Europa under Napoleonskrigene – voldsomme feltslag, hemmelige opgaver bag fjendens linjer, dødsforagtende heltedåd. Det første opgør fører Richard Sharpe til Spanien, hvor partisanerne udkæmper en fortvivlet kamp mod Napoleons terrorvælde.

Sharpe 3-5: Ærens slagmark (1994) (3-disc)
Napoleons armé er den mægtigste i verden, og den har snart lagt hele Europa for sine fødder. Sammen med de allierede spaniere bekæmper Richard Sharpe og hans mænd stædigt de franske tropper. Døden kaster lange skygger på slagmarken, hvor den afgørende strid venter. Med kærlighed til partisanlederen Teresa og deres nyfødte datter, kæmper Sharpe for meget mere end blot æren. Men han har også meget mere at miste.

Sharpe 6-8: Tyrannens tid (1995) (3-disc)
Løjtnant Sharpe er en mand med mange fjender. Foran ham rykker Napoleons vældige armé frem på sit skånselsløse erobringstogt gennem Europa. Men faren er nærmere end han tror. Et mytteri truer med at bryde ud mellem hans egne mænd, og situationen forværres, da de nye rekrutter ankommer - skrækslagne unge mænd, som aldrig før har haft et våben i hånden. Og efter et skæbnesvangert slag indser Sharpe, at der gemmer sig en forræder blandt hans allernærmeste. Men hvem?

Sharpe 9-11: Belejringen (1996) (3-disc)
Frankrig år 1813. Napoleon har lidt svære nederlag i den russiske vinter, og hans imperium ulmer af oprør. For første gang tør major Sharpe håbe på fred – men krigen viser sig at være langt fra afsluttet. I en belejret by omgivet af fjender forbereder Sharpe sig til det endelige opgør.

Sharpe 12-14: Waterloo (1997) (3-disc)
Krigen er slut. Udmattet vender Major Sharpe tilbage til et England svært hærgret af årelang krig. Imens han kæmper for at genvinde sin hæder og sin tabte kærlighed, forlader Napoleon sit eksil i største hemmelighed. Hele hans vældige hær samles til et sidste opgør, og på den blodige slagmark i Waterloo møder Sharpe sin skæbne.

Sharpe 15: Sharpe's Challenge (2006) (1-disc)
To år efter, at Hertugen af Wellington knuser Napoleon ved Waterloo, kommer der nyt fra Indien om en lokal Maharaja, der truer de britiske interesser. Wellington sender Sharpe af sted for at undersøge det, der viser sig at blive hans største udfordring til dato. Da den indiske krigsherre kidnapper generalens smukke datter, stiger spændingen og giver ikke Sharpe andre muligheder end at forfølge fjenden direkte ind i hans dødsensfarlige hule. Samtidigt skal Sharpe også modstå den smukke, men svigefulde Madhuvanti, der er sendt ud for at forføre ham. Imperiets skæbne - og en generals datters liv - ligger i én mands hænder...

Sharpe 16: Sharpe's Peril (2008) (1-disc)
Sharpe's Peril tager over, hvor Sharpe's Challenge slap. Sharpe og Harper er på vej til Madras, hvorfra de skal sejle til England, da de møder et East India Company bagagetog, der også skal til Madras. Gruppen - som bl.a. omfatter en højgravid kvinde og en egensindig fransk kvinde, Marie Angelique, der skal møde sin forlovede - begiver sig forsigtigt gennem fjendens territorium. Dets ledere frygter Chitu, den legendariske bandeleder, der regerer i området. Da angrebet finder sted, kan de ansvarshavende officerer ikke forsvare dem, og Sharpe er nødt til at tage over og føre gruppen 500 km gennem fjendens territorium. Han må træne den brogede gruppe op til at blive ordentlige soldater og må forsvare hjælpeløse landsbyboere mod den korrupte og hensynsløse oberst Dragomirov, områdets lokale kompagnichef.

Detaljer: Tekniske
Region Regionsfri
Undertekster Ja
Lydspor Dolby Digital Stereo
Antal Lag Single Side, Single lag
Antal DVD'er 16
Detaljer: Personlige
AnskaffelsesDato 08-11-2009
Links IMDB