DVD 77 T. 55 min.
Tilladt Fra 15 År
Sopranos, The: 1-6 Boks Sæt
Sopranos: Complete Hbo Seasons 1-6 Box Set [1999]
HBO (2008)
I samling
#7051

Min Vurdering:
9

Set Den!:
Ja
(10-11-2008 )
Krimi, Drama, Serie
USA  /  Engelsk

James Gandolfini Tony Soprano
Lorraine Bracco Dr. Jennifer Melfi
Edie Falco Carmela Soprano
Steve Van Zandt Silvio Dante
Tony Sirico Paulie Gualtieri
Michael Imperioli Chris Moltisanti
Robert Iler Anthony Soprano
Jamie-Lynn DiScala Meadow Soprano
Drea de Matteo Adriana La Cerva

Instruktør Timothy Van Patten; David Chase
Producer Martin Bruestle
Forfatter David Chase; Terence Winter; Robin Green
Fotograf Phil Abraham; Alik Sakharov
Musik Ashen Keilyn


The Sopranos: sæson 1
Hvis ikke den ene familie slår ham ihjel… så gør den anden det.
Mød Tony Soprano: En helt almindelig, midaldrende forretningsmand. Tony har en pligtopfyldende hustro. En knap så pligtopfyldende datter. En søn ved navn Anthony Jr. En mor, som han forsøger at lokke til at flytte på plejehjem. En hidsig onkel. En ikke særlig hemmelig elskerinde. Og en psykiater, han kan betro alle sine hemmeligheder - med undtagelse af den, hun allerede har gennemskuet: Tony er mafiaboss.
Nu til dags er det efterhånden blevet svært at slippe godt fra et mord. Og bare fordi man er noget ved mafiaen, betyder det ikke, at man er ved muffen.

The Sopranos: sæson 2
For Tony Soprano er plejer død. Hans forsøg på at få kravene fra sin rigtige familie – konen Carmela, datteren Meadow og sønnen Anthony Jr. – til at gå op i en højere enhed med kravene fra hans anden familie – Paulie Walnuts, Silvio Dante og Big Pussy Bonpensiero – kræver, at han balancerer på en knivsæg, som ingen mafiaboss med respekt for sig selv burde være tvunget til at befinde sig på. Nu, hvor hans mor og onkel smeder rænker imod ham, hans storesøster Janice laver sin egen ganske særlige form for ravage, og en af hans nærmeste allierede højst sandsynligt bliver aflyttet af FBI, har Tony mere brug for at få støtte af sin psykiater, doktor Melfi, end nogensinde før.

The Sopranos: sæson 3
Visse familier i forstæderne har to biler. Andre har to huse. Men Tony Soprano har to familier. Det er muligvis grunden til, at hans hjem konstant bliver overvåget af FBI. At hans kære, afdøde ven Jacki Apriles søn går ham sådan på nerverne. At en russisk husholderske leder efter sit forsvundne ben. At hans søn begår hærværk mod skolens ejendom, og at hans datter får knust sit hjerte. At hans kone Carmela går hos en psykiater og skrifter til en præst. Og det kan også være det, der er grunden til, at han stadig går hos doktor Melfi på grund af angstanfald.
Det er ikke nemt at være mafiaboss i New Jersey. Men det er det, der giver Tony Sopranos to familier smør på brødet.

The Sopranos: sæson 4
Det er hårde tider i Jersey for Tony Soprano. Den skrantende økonomi har ikke været god for familievirksomheden. Hans kone Carmela fisker efter større økonomisk sikkerhed. Nogle af de erfarne håndlangere er ikke begejstrede for Tonys seneste beslutninger. En rivaliserende boss vil have en større bid af forstadskagen. For første gang i årtier skal en Soprano rent faktisk i retten. Mindst et af hans børn lader til at have mistet interessen for en videregående uddannelse. Og fårene har ikke tænkt sig at vende hjem til folden foreløbig.

The Sopranos: sæson 5
Separationen fungerer ikke. Hans nevøs forlovede distraherer ham. Hans prøveløsladte fætter udsender dårlige vibrationer. Hans arbejdsrival er ude på at score kassen. Hans terapeut vil ikke købe sig ikke ind i “De to Tony’er”. Alt dette er nok til at sende enhver mafia-boss ud over kanten. Så helvede er løs i Soprano-familien.

The Sopranos: sæson 6, part 1
Tony Soprano møder et væld af nye udfordringer, og hans liv bliver mere og mere kompliceret. Nu hvor han og Carmela atter er sammen, må de se i øjnene, at deres børn ikke længere er børn – men heller ikke voksne endnu. Og med Johnny Sack i fængsel vokser de allestedsnærværende spændinger mellem New Jersey- og New York-familierne yderligere.

The Sopranos: sæson 6, part 2
I seriens sidste ni afsnit funderer Tony fortsat over sine muligheder for at skabe sig et nyt liv mens han oplever den ene stressfremkaldende krise efter den anden – både derhjemme, på arbejdet og i forhold til politiet. Tonys kone, Carmela, sønnen AJ og datteren Meadow træffer hver især beslutninger, der alle burde ændre på situationen på hjemmefronten hos familien Soprano. På jobbet begynder Tony desuden at tvivle på, hvor loyale mange af hans nærmeste i virkeligheden er, når det kommer til stykket. Ingen – hverken Paulie, Bobby Bacala, Silvio eller Christopher – kan helt sige sig helt fri for mistanke.

Detaljer: Tekniske
Distributør Warner Home Video
Stregkode 7321902202204
Region 2
UdgivelsesDato 19-11-2007
Antal DVD'er 28
Detaljer: Personlige
AnskaffelsesDato 08-11-2009
Links Amazon UK