DVD 1 T. 49 min. IMDB 4.9
Tilladt Fra 11 År
10.000 B.C.
Warner Brothers (2008)
I samling
#1175

Min Vurdering:
4

Set Den!:
Ja
Eventyr, Romantik
USA  /  Engelsk

Steven Strait D'Leh
Camilla Belle Evolet
Cliff Curtis Tic'Tic
Joel Virgel Nakudu
Affif Ben Badra Warlord
Mo Zinal Ka'Ren
Nathanael Baring Baku
Mona Hammond Old Mother
Marco Khan One-Eye
Reece Ritchie Moha

Instruktør Roland Emmerich
Producer Aaron Boyd
Forfatter Roland Emmerich; Harald Kloser

I tidernes morgen, da både mand og dyr var utæmmede, og de store mammutter vandrede over sletterne, var idéer og overbevisninger med til at skabe menneskeheden.
Langt ude på sletterne lever den primitive bjergstamme Yagahl. Hvert år, når de store, majestætiske mammutter vandrer, gør stammen klar til jagt. Stammens overlevelse er afhængig af mammutternes vandring. Og den jæger, der nedlægger den første mammut, får æren af at bære Det Hvide Spyd. Den unge jæger D’Lehs (Steven Strait) far forlod stammen, da han var lille, og hele stammen har derfor altid kaldt ham søn af en kujon. D’Leh er forelsket i den smukke Evolet (Camilla Belle), men de holder det som en hemmelighed. Evolet er nemlig blevet spået, at hun skal lede folket til et nyt liv sammen med en stor kriger.
En dag bliver stammen overfaldet af en bande fremmede krigsherrer. De slår mange ihjel og tager de unge og arbejdsdygtige med sig som krigsbytte – deriblandt Evolet. Men ikke alle var i lejren på det tidspunkt, overfaldet skete. D’Leh er sammen med en lille flok fast besluttet på, at de vil befri de tilfangetagne. Han bliver nu kastet ud i en livsfarlig rejse over sneklædte sletter og store dale og står undervejs ansigt til ansigt med sabeltigre, terror-fugle og fremmede stammer for at redde den kvinde, han elsker.

Detaljer: Tekniske
Region Regionsfri
Skærmforhold 2.40:1 (16:9) Widescreen
Undertekster Ja
Lydspor Dolby Digital 5.1
Antal DVD'er 1
Detaljer: Personlige
AnskaffelsesDato 26-02-2009
Links IMDB