DVD 1 T. 38 min. IMDB 6.4
Tilladt Fra 15 År
Ong Bak 2
Sahamongkol Film International (2008)
I samling
#1320

Set Den!:
Ja
Aktionfilm
Thailand  /  Thai

Tony Jaa Tien
Sorapong Chatree Chernang
Sarunyu Wongkrachang Rajasena Lord
Nirut Sirichanya Master Bua
Dan Chupong Crow Ghost
Santisuk Promsiri Nobleman Siha Decho
Primorata Dejudom Pim
Natdanai Kongthong Young Tien
Patthama Panthong Lady Plai
Petchtai Wongkamlao Mhen

Instruktør Tony Jaa; Panna Rittikrai
Producer Panna Rittikrai
Forfatter Panna Rittikrai

Superstjernen Tony Jaa, der bragede ind på martial arts scenen med Ong Bak og Tom Yum Goong, vender her tilbage med den længe, længe ventede opfølger til sit første store hit. Ong Bak 2 deler titel og hovedrolleindehaver med sin forgænger, men ellers har den ikke så meget til fælles med 1’eren.
Tony Jaa spiller Tien, der i en ung alder mister sine forældre, der bliver myrdet af den ondskabsfulde Lord Rajasena. Tien er på vej til at ende som slave, men bliver reddet af lederen af en gruppe guerillaer. Han vokser op, og undervejs bliver han ekspert i en række forskellige kampformer, hele tiden med ét klart mål for øje: At hævne sine forældre. I stil med sin forgænger - som den ellers har meget lidt til fælles med - er historien blot en undskyldning for at Jaa kan vise sine helt absurd fantastiske evner frem!
Historien bag produktionen er temmelig kaotisk. Udover at spille hovedrollen har Jaa også instrueret og koreograferet alle kampscenerne. Det blev åbenbart for meget for ham til sidst, for han fik åbenbart en slags sammenbrud og forsvandt fra filmen! Efter sigende stak Jaa af for at finde sig selv i junglen, men blev hevet tilbage foran kameraet af filmens bagmænd, der vist nok er thailandske gangstere! Efterfølgende blev hans gamle mentor Panna Rittikrai (der instruerede 1’eren) kaldt ind til at gøre filmen færdig. Heldigvis har det på ingen måde skadet filmen.

Detaljer: Tekniske
Region Regionsfri
Skærmforhold 2.35:1 (16:9) Widescreen
Undertekster Ja
Lydspor Dolby Digital 5.1
Antal Lag Single Side, Single lag
Antal DVD'er 1
Detaljer: Personlige
AnskaffelsesDato 06-01-2010
Links IMDB