DVD 1 T. 36 min. IMDB 7.2
Tilladt Fra 15 År
Burn After Reading
Studio Canal (2008)
I samling
#1350

Set Den!:
Ja
Komedie, Krimi, Drama
USA  /  Engelsk

George Clooney Harry Pfarrer
Frances McDormand Linda Litzke
Brad Pitt Chad Feldheimer
John Malkovich Osbourne Cox
Tilda Swinton Katie Cox
Richard Jenkins Ted Treffon
Elizabeth Marvel Sandy Pfarrer
David Rasche Palmer DeBakey Smith, CIA Officer
J.K. Simmons CIA Superior
Olek Krupa Krapotkin

Instruktør Ethan Coen; Joel Coen
Producer Tim Bevan; Ethan Coen
Forfatter Joel Coen; Ethan Coen

Osborne Cox (John Malkovich) er analytiker for CIA i Washington D.C. Han ankommer til et hemmeligt møde på et lille kontor og får en nedslående nyhed: han er fyret. Osborne modtager ikke just nyheden med sindsro, og derhjemme intensiverer han det i forvejen overdrevne alkoholmisbrug. Han lyver for konen Katie (Tilda Swinton) og siger, at han selv sagde op for at skrive sine memoirer. Katie er ikke tilfreds med situationen, men heller ikke specielt overrasket. Hun har for længst opgivet den bitre og temperamentsfulde Osborne og har en affære med Harry Pfarrer (George Clooney), en gift tidligere politimand, og hun planlægger nu at forlade Osborne til fordel for Harry.
Et andet sted i Washington D.C. finder vi Linda Litzke (Frances McDormand), en medarbejder i fitnesscentret Hardbodies. På det seneste har hun næsten ikke kunnet koncentrere sig om arbejdet, fordi hun er så optaget af planerne for den omfattende plastickirurgi, som hun mener kan give hende sin ungdoms krop tilbage. Hun indvier sin naive kollega Chad Feldheimer (Brad Pitt) i planerne og opdager slet ikke, at centrets manager Ted Treffon (Richard Jenkins) er forelsket i hende, selvom han ser, hvordan hun arrangerer stævnemøder via internettet med masser af fremmede mænd.
Da en computerdisk med materiale til CIA-analytikeren Osborne Cox’s memoirer ved et tilfælde havner i Linda og Chads hænder, bliver duoen opsat på at udnytte fundet til at skaffe penge til Lindas operationer. Den forsigtige Ted står i baggrunden og ser på, og han udbryder: ”Der kommer ikke noget godt ud af det her.” Det skal vise sig at blive sandt, for snart tager den ene hændelse den anden i en skæv spiral, der spinner totalt ud af kontrol for alle involverede parter.

Detaljer: Tekniske
Region Regionsfri
Skærmforhold 1.85:1 (16:9) Widescreen
Undertekster Ja
Lydspor Dolby Digital 5.1
Antal Lag Single Side, Single lag
Antal DVD'er 1
Detaljer: Personlige
AnskaffelsesDato 28-01-2010
Links IMDB