DVD IMDB 8.3
Dødens Gab 1-4
Jaws
 (1975)
I samling
#7070

Set Den!:
Ja

Sted:
HDD Serier 1
Thriller
USA  /  Engelsk

Roy Scheider Chief Martin Brody
Robert Shaw Sam Quint
Richard Dreyfuss Matt Hooper
Lorraine Gary Ellen Brody
Murray Hamilton Mayor Larry Vaughn
Carl Gottlieb Meadows
Jeffrey Kramer Hendricks
Susan Backlinie Christine 'Chrissie' Watkins
Jonathan Filley Cassidy
Ted Grossman Estuary Victim

Instruktør Steven Spielberg
Producer David Brown; Richard D. Zanuck
Forfatter Peter Benchley; Carl Gottlieb

Jaws 1:
Alt ånder fred og ro i den lille ferieby Amity på et ø et sted i New England og badegæsterne strømmer til. Men så en dag skyller et stærkt skamferet lig i land. Mærkerne på kroppen tyder på et angreb fra en kæmpe haj, men borgmesteren kalder det mærker efter en motorpropel for at beskytte byens indtægter. Men da det andet lige bliver fundet i vandkanten er ingen bortforklaringen længere mulige. Jagten på havets største og farligste jæger går ind. © Scope

Jaws 2:
Fire år senere begynder det igen!
Den frygtede kæmpehaj, som politichefen Brody (Roy Scheider) og hans medhjælpere dræbte fire år tidligere, var ikke den eneste, som fandtes i havet omkring den lille badeby. Da den nye morderhaj angriber ti små sejlbåde med teenagere, bl.a. Brody's to sønner, ender Brody i et kapløb med tiden.

Jaws 3:
Den tredje gyser med kæmpehajen udspilles i Florida Sea World, en forlystelsespark med et gigantisk saltvandsakvarium, delfiner og vandski. Ved indvielsen dukker en uindbudt gæst op - en tolv meter lang haj, som uheldigvis er kommet ind gennem en sluse.
Det er optakten til et fantasifuldt drama. Da publikum vandrer gennem de gennemsigtige tunneler på bunden af lagunen, lurer hajen udenfor. En dræberhaj, som så let som ingenting kan ødelægge tunnellens glasvægge...

Jaws 4: The Revenge:
Ellen Brody har netop fået at vide, at hendes søn er blevet offer for den frygtede morderhaj. For at skabe sig en ny tilværelse, langt borte fra alle opslidende minder, rejser hun til Bahamas.
Men hun når knap nok at installere sig, for en højst uventet gæst melder sin ankomst i det ellers så fredelige hav. Denne gang dræber den ikke bare hvem som helst. Denne gang har den udvalgt sine ofre!

Detaljer: Tekniske
Region Any Region
Antal DVD'er 4
Detaljer: Personlige
AnskaffelsesDato 27-11-2010
Links IMDB