DVD IMDB 8.1
Millennium Trilogien Extended
 (2010)
I samling
#7071

Set Den!:
Ja

Sted:
HDD Serier 1
Aktionfilm, Krimi, Mysterie, Thriller
USA  /  Engelsk

Noomi Rapace Lisbeth Salander
Michael Nyqvist Mikael Blomkvist
Lena Endre Erika Berger
Annika Hallin Annika Giannini
Peter Andersson Bjurman
Jacob Ericksson Christer Malm
Sofia Ledarp Malin Erikson
Micke Spreitz Ronald Niedermann

Mænd der hader kvinder:
Da den kendte erhvervsjournalist, Mikael Blomkvist, fra det velrenommerede magasin Millennium bliver idømt både bøde og en fængselsstraf for at have fremsat injurier i sin dækning af en påstået finansskandale, lider hans professionelle troværdighed et alvorligt knæk, og han beslutter sig til at tage en pause som journalist. Hans nysgerrighed bliver dog vakt, da han samtidig modtager en invitation fra Henrik Vanger, den tidligere direktør for en af Sveriges store industrier, Vangerkoncernen.
For snart fyrre år siden forsvandt en af Henrik Vangers unge slægtninge, Harriet, og lige så længe har den gamle direktør fortvivlet forsøgt at forstå hendes forsvinden. Han frygter, at der er foregået en alvorlig forbrydelse, og at en række mystiske breve, som han har modtaget hvert år på sin fødselsdag, kan være et tegn fra Harriets morder.
Selvom Henrik Vanger har vendt hver eneste sten i sagen om Harriets forsvinden, vil han have Michael Blomkvist til at undersøge sagen. Og eftersom Mikael Blomkvist har brug for honoraret, tager han imod tilbuddet. Han har dog ingen forventning om at kunne løse gåden, som har optaget både familien og politiet i mange år.
Michael Blomkvist slår sig ned på den lille ø, hvor Vangerkoncernen og Vangerfamilien holder til. Og da han begynder at grave ned i familiehemmelighederne, dukker der alligevel nye spor op, som tyder på, at der stadig er ubesvarede spørgsmål i mysteriet. Sagen tager en overraskende drejning, da Mikael Blomkvist får hjælp af en ung kvindelig researcher. Lisbeth Salander er en umyndiggjort ung kvinde, tatoveret, piercet og landets bedste hacker. Sammen begynder de at grave dybt i familien Vangers fortid, og snart åbenbarer der sig et blodigt spor, som fører dem frem til en uhyggelig virkelighed.

Pigen der legede med ilden:
Journalisten Mikael Blomkvist er tilbage for fuld kraft på Millenniums redaktion, da en kollega og dennes kæreste sætter ham på sporet af en rystende nyhed omhandlende omfattende sexhandel med kvinder mellem Østeuropa og Sverige. Men det, der i starten kan ligne en god journalistisk historie, overskygges pludselig af et koldblodigt dobbeltmord. Lisbeth Salander vender tilbage til Sverige efter et længere ophold i udlandet. Hun har skaffet sig en stor sum penge og er for første gang i sit liv økonomisk uafhængig. Men da et dobbeltmord opdages i Stockholm, sættes hun i forbindelse med det bestialske rovmord. Hun bestemmer én gang for alle at gøre op med fortiden og straffe dem, der har gjort hende fortræd. Endnu en gang krydses Mikael Blomkvist og Lisbeth Salanders veje.

Luftkastellet der blev sprængt:
Lisbeth Salander ligger på hospitalet. Hun har fået et skud i hovedet og er hårdt såret. Samtidig må hun kæmpe mod anklagerne om et tredobbelt mord. Journalisten Mikael Blomkvist forsøger at overbevise politiet og anklagemyndigheden om Lisbeths uskyld. Forklaringen skal findes i Lisbeths fortid, og den viser desuden en sammensværgelse blandt meget magtfulde mennesker.

Detaljer: Tekniske
Region Any Region
Undertekster Ja
Lydspor Dolby Digital 5.1
Antal DVD'er 1
Detaljer: Personlige
AnskaffelsesDato 27-11-2010
Links IMDB