DVD 1 T. 53 min. IMDB
Tilladt Fra 15 År
Blade 3 - Trinity
New Line Cinema (2004)
I samling
#28

Min Vurdering:
8

Set Den!:
Ja
Aktionfilm, Fantasy, Gyser, Thriller
USA  /  Engelsk

Wesley Snipes Blade
Kris Kristofferson Whistler
Dominic Purcell Drake
Jessica Biel Abigail Whistler
Ryan Reynolds Hannibal King
Parker Posey Danica Talos
Mark Berry Chief Martin Vreede
John Michael Higgins Dr. Edgar Vance
Callum Keith Rennie Asher Talos
Paul Michael Levesque Jarko Grimwood (as Triple H)

Instruktør David S. Goyer
Producer Lynn Harris; Wesley Snipes
Forfatter Marv Wolfman; Gene Colan

En gruppe vampyrer, anført af Danica Talos (Parker Posey) har vækket selveste Dracula (Dominic Purcell, John Doe) til live, og de planlægger at udrydde menneskeheden en gang for alle! Men først må Blade af vejen. Det lykkedes dem at lokke ham i et baghold, så han kommer til at dræbe en helt almindelig person, og derved får politiet færden af hans eksistens. De angriber Blades hemmelige tilholdssted og anholder ham.
Mens så kommer der pludselig hjælp fra en uventet kant. Blade's trofaste hjælper Whistler har nemlig en datter, Abigale (Jessica Biel, Texas Chainsaw Massacre), der sammen med den tidligere vampyr slave Hannibal King (Ryan Reynolds, Two Guys and a Girl) har dannet gruppen The Nightstalkers. I al hemmelighed har de arbejdet på at udvikle en virus der vil kunne dræbe alle vampyrer med et slag. Problemet er bare at de skal bruge Blades blod for at færdigudvikle dette hemmelige våben. Og så er der jo ikke andet at gøre end at få ham ud af fængslet!
Da Blade endelig er fri igen, er han ikke glad. Han er mere end nogensinde opsat på at dræbe alle vampyrer, og samtidig gør Dracula klar til at gennemføre sin plan. Der er langt i ovnen til en storslået kamp!

Detaljer: Tekniske
Serie
Region Regionsfri
UdgivelsesDato 2005
Skærmforhold 2.35:1 (16:9) Widescreen
Undertekster Dansk
Lydspor Dolby Digital 5.1
Antal Lag Single Side, Single lag
Antal DVD'er 1
Detaljer: Personlige
AnskaffelsesDato 29-07-2005
Bruger visning 1 Voksen
Boks 1
Links IMDB

Notater
Blade III er langt fra så stilfuld som sin forgænger, men der er alligevel fuld gang i den. Masser af fede actionscener, vanvittige kampe, og så kan jeg bare ikke få nok at de der seje vampyr dødsscener, hvor de brænder op og bliver til aske! Filmen har to ekstra trumfkort i form af Jessica Biel - WHEEEEEEEEEE - der bare er mere lækker, end hun nogensinde har været før, og Ryan Reynolds, der er både morsom og cool. Sammen stjæler de to næsten hver eneste scene i filmen, både Blade og selveste Dracula bliver skubbet ud på sidelinien, når de er i nærheden.

Kunne du lide de to første Blade film er Blade: Trinity ikke til at komme uden om, og hvis du ikke kan lide nogen af dem, bliver det værst for dig selv. Det her er krig! De gode mod de onde! Så grib en træpæl og en DVD, og vis hvilken side du er på!