DVD 2 T. 23 min. IMDB
Tilladt Fra 15 År
Robin Hood - Den Fredløse
Warner Home Video (1991)
I samling
#253

Min Vurdering:
8

Set Den!:
Ja
Aktionfilm, Eventyr, Drama, Historisk, Romantik
USA  /  Engelsk

Kevin Costner Robin of Locksley
Morgan Freeman Azeem
Mary Elizabeth Mastrantonio Marian Dubois
Christian Slater Will Scarlett
Alan Rickman Sheriff of Nottingham
Geraldine McEwan Mortianna
Michael McShane Friar Tuck
Brian Blessed Lord Locksley
Michael Wincott Guy of Gisborne
Nick Brimble Little John

Instruktør Kevin Reynolds
Producer Pen Densham; Richard Barton Lewis
Forfatter Pen Densham

Robin Hood er en overlever. Sheriffen af Nottingham har jagtet ham i Sherwood-skoven gennem 800 år. Engelske troubadurer begyndte at synge om ham i Middelalderens ballader. I det 20. århundrede har denne lovløse helt optrådt over hele kloden i stumfilm, talefilm, tv-shows, tegneserier og tegnefilm. Han er blevet spillet af Douglas Fairbanks, Errol Flynn, Richard Todd og Sean Connery.
Nu optræder han endnu engang i en særudgave på det nye årtusindes foretrukne underholdningsmedie - DVD - med digitalt restaureret billed- og lydside og yderligere 12 minutters spændende og sjove filmklip, som publikum nu kan nyde for første gang.
Hvad er det ved ham, der fascinerer os? Er det hans færdigheder som bueskytte? At han er de fattiges forkæmper? Hans romantiske liv i skoven? Hans kamp mod magthaverne for at skabe retfærdighed? Er det bipersonerne Little John, Marian og Friar Tuck? Uanset hvad årsagen til Robins fantastiske popularitet er, kunne vi ikke modstå fristelsen til at anbringe endnu en pil i hans kogger. Vi har følt os tiltrukket af denne helt siden barndommen, hvor vi tilbragte mange timer i en opdigtet skov med en improviseret bue og pil. Denne historie appellerer til barnet i os alle. Så tag plads i sofaen og nyd den... eller hvorfor ikke gå udenfor og finde et træ at klatre op i og lade fantasien tage over?

Detaljer: Tekniske
Serie
Region Regionsfri
UdgivelsesDato 2005
Skærmforhold 1.85:1 (16:9) Widescreen
Undertekster Dansk
Lydspor Dolby Digital 5.1
Antal Lag Single Side, Single lag
Antal DVD'er 1
Detaljer: Personlige
AnskaffelsesDato 25-11-2005
Bruger visning 1 Voksen
Boks 1
Links IMDB