DVD 2 T. 22 min. IMDB
Tilladt Fra 11 År
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
20th Century Fox (2002)
I samling
#287

Min Vurdering:
8

Set Den!:
Ja
Aktionfilm, Eventyr, Fantasy, Mysterie, Sci-Fi
USA  /  Engelsk

Ewan McGregor Obi-Wan Kenobi
Natalie Portman Sen. Padmé Amidala
Hayden Christensen Anakin Skywalker
Christopher Lee Count Dooku/Darth Tyranus
Samuel L. Jackson Mace Windu
Frank Oz Yoda (voice)
Ian McDiarmid Supreme Chancellor Palpatine
Pernilla August Shmi Skywalker-Lars
Temuera Morrison Jango Fett
Daniel Logan Boba Fett

Instruktør George Lucas
Producer Rick McCallum
Forfatter George Lucas

Ti år efter de begivenheder, der blev berettet i Star Wars: Episode I, Den usynlige fjende, fortsætter den episke Star Wars-saga i Episode II.

Galaksen er hensat i kaos. Tusindvis af solsystemer truer med at løsrive sig fra den Galaktiske Republik under anførsel af en frafalden Jedi-ridder ved navn Grev Dooku. Republikken har ikke nogen stående hær, og de hårdt trængte Jedi-riddere kæmper for at opretholde orden, mens hele grundlaget for fred og demokrati er truet.

Padmé Amidala, der nu er Senator i den Galaktiske Republik, modsætter sig skabelsen af en nødhær til at gøre ende på urolighederne. Men ikke alle deler hendes fredelige sindelag. Efter at der har været to forsøg på at myrde Senatoren, får Anakin Skywalker, Jedi-ridderen Obi-Wan Kenobis trodsige unge lærling, til opgave at beskytte hende mod yderligere attentater. Da de unge hovedpersoner drager i sikkerhed i en paradisisk idyl, begynder undertrykte følelser at vælde frem - følelser, der bringer Padmés pragmatiske idealer og Anakins Jedi-løfte i fare.

Imens søger Obi-Wan at finde kilden til angrebene, og hans søgen bringer ham til en fjern hav-verden. Her gør den frygtløse Jedi-ridder en forbløffende opdagelse: ragende op af planetens dybe hav ligger en gigantisk industrifacilitet, hvor man er i gang med en rystende produktion - en, der kan afgøre udfaldet af den truende borgerkrig.

Og krigens udbrud er tættere på, end Jedi-ridderne og Republikken havde forestillet sig. Obi-Wan, Anakin og Padmé må drage til en fjern rød klippeplanet, hvor Separatisthærene er ved at samles. Inden længe kæmper de unge helte for deres liv, da det kommer til et regulært slag mellem Separatisthærene, Jedi-ridderne og en uventet ny type soldater. I et sandt uvejr af laserild og glimtende lyssværd går hundredevis af Jedi-riddere i kamp mod tusindvis af droider, og dermed begynder den nye krig, som for evigt vil ændre galaksens skæbne.

Detaljer: Tekniske
Serie
Region Regionsfri
UdgivelsesDato 2005
Skærmforhold 2.35:1 (16:9) Widescreen
Undertekster Dansk
Lydspor Dolby Digital 5.1
Antal Lag Single Side, Single lag
Antal DVD'er 1
Detaljer: Personlige
AnskaffelsesDato 25-11-2005
Bruger visning 1 Voksen
Boks 1
Links IMDB