DVD 1 T. 23 min. IMDB
Tilladt Fra 11 År
Inkasso
ASA Film (2004)
I samling
#155

Min Vurdering:
8

Set Den!:
Ja
Aktionfilm, Komedie
Danmark  /  Dansk

Kim Bodnia Claus
Klaus Bondam Sune
Casper Christensen Flemming
Erik Clausen Harry
René Dif Omar Halim
Claus Elgaard TV interviewer
Ole Ernst Holger
Jesper Find Postbud
Iben Hjejle Laura
Katrine Jensenius Laura's Mother

Instruktør Lasse Spang Olsen
Forfatter Nikolaj Peyk

Inkasso er en kærlighedskomedie, og handler om at kunne give grobund for kærligheden på et sted, hvor dens betingelser er allermest ringe.

Forretningskvinden og ludomanen Laura (Iben Hjejle) skylder penge. Mange penge. Det ved hendes tørre og anonyme kæreste Søren bare ikke. Han ser mest ind i sin computer, og ved derfor heller ikke, at Laura er blevet fyret fra sit job, fordi hun har lånt af kassen uden at spørge!

En dag kommer den forhenværende bokser Klaus (Kim Bodnia) forbi for at inddrive Lauras gæld, og pludselig slår det gnister fra andre steder end hans hårdtslående næve. Laura og Klaus indser, at de trods vidt forskellige baggrunde er gjort af samme stof, og indleder et forhold, der på forhånd synes dømt til undergang.

For hvordan kan en inkassator, der selv afdrager en kæmpe gæld og bedst taler voldens sprog stole på en ludoman, der altid har skjult sig bag løgne?
Laura og Klaus får sat deres kærlighed på de mest utrolige prøver, der får dem omkring en hundefrisør, en verdensmester i mellemvægt, mange andre inkassatorer og en hel del skrubs på både krop og sjæl.

Detaljer: Tekniske
Serie
Region Regionsfri
UdgivelsesDato 2005
Skærmforhold 1.85:1 (16:9) Widescreen
Undertekster Dansk
Lydspor Dolby Digital 5.1
Antal Lag Single Side, Single lag
Antal DVD'er 1
Detaljer: Personlige
AnskaffelsesDato 29-11-2005
Bruger visning 1 Voksen
Boks 1
Links IMDB