DVD 2 T. 55 min.
Tilladt Fra 15 År
Den Sorte Snog #2 - Black Adder
BBC Home Video (2005)
I samling
#445

Min Vurdering:
8

Set Den!:
Ja
Komedie
USA  /  Engelsk

Rowan Atkinson
Robinson, Tony
Hugh Laurie

England 1558-1603.

Blackadder-dynastiets møgbeskidte gener bobler igen op til overfladen i historiens smeltedigel, da Lord Edmund, den arrogante adelsmand, kommer spankulerende tilbage med et stort hoved og et lille skæg for at vinde den splitterravende vanvittige dronning Bess’ gunst og velvilje.
I selskab med et mindre hold hoffæhige halvhjerner - Baldrick med bæånde og paphovedet Percy - sætter slangen Lord Blackadder en langt lavere fællesnævner for tonen under Englands gyldne alder.

Klokker:

Blackadderfamiliens medfødte defekter dukker op til overfladen igen. Edmund forelsker sig i sin nye tjener, som i virkeligheden er en pige i forklædning. Lord Flashheart dukker op og spolerer brylluppet.

Hoved:

Det bliver lidt hedt om ørerne for Edmund, da han bliver udnævnt til overbøddel og ved et uheld henretter Sir Francis Drake. Dette giver Edmund et mindre problem, da dronningen giver Drakes kone lov til at tale med ham.

Kartoffel:

Sir Walter Raleigh vender tilbage fra sin opdagelsesrejse i den nye verden. Edmund beslutter sig for selv at tage på opdagelsesrejse for at gøre indtryk på dronningen, og med hjælp fra kaptajn Rum tager han af sted på en to-års rejse til New Zealand for at finde kartofler.

Penge:

Biskoppen af Bath & Welles ankommer for at inddrive en gæld, Edmund har. De gejstlige i dronning Elizabeths England havde skånselsløse metoder til at revse deres flok, hvilket forklarer den rødglødende ildrager, som biskoppen svinger med.

Øl:

Edmund har sin tante og onkel Whiteadder til middag. En frygtelig pinlig række omstændigheder - hvilket omfatter en kålroe, en strudsefjer og hans temmelig store tante - skaber ballade i Blackadders hjem.

Lænker:

Edmund og Melchett bliver bortført at en tysker, der planlægger at vælte Englands dronning. I denne passende afslutning på serien bliver hele hoffet myrdet på den mest grusomme og, ville nogen nok mene, fortjente vis.

Detaljer: Tekniske
Region Regionsfri
Skærmforhold 1.33 (4:3)
Undertekster Dansk
Lydspor Dolby Digital Stereo
Antal Lag Single Side, Dobbelt Lag
Antal DVD'er 1
Detaljer: Personlige
AnskaffelsesDato 09-03-2006
Bruger visning 1 Voksen